Hästcoaching

ÄR DU EN NYFIKEN OCH INTRESSERAD HÄSTMÄNNISKA?

 

Då har du hittat rätt!

 

Jag hjälper dig gärna med att belysa och lyfta fram de förmågor som både du och din häst har som du kanske ej blivit helt och fullt medveten om ännu.

 

I mina möten med din häst och dig är jag alltid närvarande, inlyssnande, inkännande, personlig och pedagogisk. Jag ger dig alltid mitt allra bästa för att du ska få uppleva känslan av att vara stärkt i dig själv och mer harmonisk i relation till din häst och till dig själv.

 

Vad speglar din häst hos dig som du kan bli mer medveten om vid våra möten?

 

Vad kan du upptäcka genom att betrakta situationer och beteenden utifrån en helt ny utgångspunkt?

 

Är du liksom jag nyfiken på vad du och din häst har att lära varandra?

 

Låt mig inspirera dig till ditt växande genom nya upplevelser och erfarenheter!

 

LITE MER OM HUR JUST JAG ARBETAR...

som

NLP Master Practitioner & Hästcoach

 

Mitt fokus är att bidra till att du genom våra möten får uppleva en djupare och mer meningsfull samhörighet med din häst.

 

Med ödmjukhet, engagemang och respekt för varje individs egna erfarenheter och upplevelser så önskar jag bidra med verktyg för ett utökat medvetande om hur din kommunikation och dina beteenden påverkar både dina och hästens resultat.

 

NLP (Neuro Lingvistisk Programmering) coaching handlar i korta drag om att beteenden och tankar kan förändras genom exempelvis en ökad medvetenhet om beteendemönster, större språkmedvetenhet och genom fysiologiska ändringar. Verktygen som finns inom NLP kan bidra till personlig insikt och utveckling. De kan bidra till en mer effektiv kommunikation och erbjuda dig en utökad förståelse för andra individer.

 

Jag vill bidra till att både du och din häst mår så bra som möjligt och uppnår er fulla potential och kapacitet. Min önskan är att ni ännu tydligare kan se, förstå och kommunicera med varandra i ett samspel som utgår från ett respektfullt förhållningssätt.

 

Jag ser fram emot att få träffa dig och din häst!

/Jenny

 

 

 

 

 

 

 

Certifierad Hästcoach

NLP Master Practitioner 2013

Horse4Harmony

Jenny Olsson

Greens Väg 2

471 62 Höviksnäs

0708-563287

info@hastcoachjenny.se

Godkänd för F-skatt

Copyright © All Rights Reserved