Kommunikation & Samspel

Hästcoach Jenny Olsson


Coachar Dig med Din häst

Vad vill jag ge dig med min hästcoaching?


Min vision är att skapa fler och nya möjligheter för dig och din häst att må bättre!


Genom att förfina din kommunikation med hästen kan du skapa en ännu djupare förståelse, följsamhet och acceptans och därigenom uppnå ett mer harmonisk samspel mellan dig och din häst och de hästar som du möter och umgås med. Att jobba mer medvetet med din kommunikation möjliggör en både roligare och säkrare samvaro med hästar.


Upplever du att du har "problem" med din häst? Tycker du att din häst uppvisar ett "problembeteende"? Jag ger dig verktyg till att se på det som du just nu upplever som ett "problem" på ett helt nytt sätt genom att jag kan inspirera dig till att ta på dig ett par lite andra "glasögon" som gör det möjligt för dig att se saken ur ett helt nytt perspektiv.


Tänk, vad är det bästa som kan hända? Vad ger det mig, vad ger det min häst att jag utforskar vår nuvarande relation för att hitta något som utvecklar oss båda?


Behöver du tips på hur du kan utmana både dig själv och hästen att komma vidare tillsammans? Om du har en utmaning just nu som du upplever att du "kört fast" med, behöver du kanske hitta nya sätt att hantera din utmaning på för att få ett nytt resultat!


Där kommer jag som professionell Hästcoach in i bilden! Här kan jag bidra till både dig och din häst!


Nya sätt att hantera din utmaning på kan utmana dina tidigare övertygelser och ibland även ifrågasätta dina eventuella begränsande "sanningar" och när vi möts kan det ske förändringar. Ibland är de genast märkbara, ibland sker de över tid på ett undermedvetet plan. Förändring är en process. Jag är helt och fullt medveten om att de förändringar som du då eventuellt ställs inför kanske till en början inte känns helt och hållet bekväma för dig.


Min styrka är då att jag finns där för dig i processen genom att jag hjälper dig stå kvar i förändringen och vara uthållig eftersom att du ändå har upptäckt att det kan komma något helt nytt och mycket bättre som resultat när denna förändring är gjord.


Coaching handlar inte om att jag levererar de "rätta svaren" till dig, det handlar mer om att du med mitt stöd på olika vis en bit på vägen kommer mer i kontakt med de svar som är mest rätt för dig och som bara du har full tillgång till att förverkliga om du vill och när du vill.


Vi kan bland annat kika lite närmare på hur dina övertygelser påverkar dina beslut.

Vi kan se kopplingen även till hur dessa beslut påverkar din häst och relationen till din häst.


Din häst/dina hästar eller mina hästar kommer att kunna bidra med värdefull input för att starta processen. Medvetenhet, vilja och fokus är några av de viktiga nycklar som styr dig och din häst mot nya resultat tillsammans.Jag är redo när du är redo!Prioritera att fokusera på ditt eget och din hästs mentala tillståndVikten av tydlighet och ärlighet i kommunikationen, specifika frågor ger specifika svar

Det hela startar ofta med att du börjar ta 100 % eget ansvar för...


  • din kommunikation


  • dina beteenden


  • dina upplevelser


Skillnaden som gör skillanden är du.


Arbeta mer medvetet med ditt kroppsspråkKontakta mig:


0708-563287


info@hastcoachjenny.se


Innehar F-skattsedel

Copyright © All Rights Reserved

Du kan bli ännu mer medveten om kraften i dina beslut och öka ditt mod att agera!